Znane Slovenke prisegajo na lasne podaljške!

Niso samo tuje zvezdnice tiste, ki si od časa do časa njihove lase zgostijo s podaljški, tudi med slovenskimi estradnicami so lasni podaljški čedalje bolj priljubljeni!

Špela Grošelj, znana pevka skupine Atomik Harmonik, ki se je že pred nekaj časa podala na samostojno pevsko pot, slovi po njenih bujnih in plavolasih kodrih. Pa ste vedeli, da to niso njeni pravi lasje? Vsa zasluga gre za njen videz pripada prav podaljškom, ki jih Špela redno uporablja in to zlasti takrat, ko želi na uradnih fotografijah izgledati popolnoma fantastično? Lasni podaljški so tudi stalni spremljevalci pevke Mance Špik, s katerimi si pričara zelo bujno in gosto pričesko. In če za hip še ostanemo pri domačih pevkah: tudi Alenka Gotar je bila nekoč primorana frizuro popraviti z lasnimi podaljški, potem ko se je nezadovoljna vrnila iz frizerskega salona.

Tjaša Kokalj, manekenka, je z lasnimi podaljški vztrajala kar 8 mesecev zaporedoma, zato so bili njeni lasje po odstranitvi podaljškov precej uničeni. Tudi manekenka Maja Malnar je že posegla po lasnih podaljških, nekaj se šušlja tudi o Iris Mulej, ki pa ni tega nikoli javno priznala. Naše manekenke so za razliko od pevk očitno manj zgovorne!

Če si tudi ti želiš takega videza, zdaj poznaš rešitev; lasni podaljški so na voljo v vseh mogočih barvnih kombinacijah, dolžinah in načinih vstavljanja in zato smo prepričani, da boš gotovo našla kombinacijo, ki je kot nalašč zate. Morda je prav to tisto, kar ti manjka do popolne samozavesti!

Tukaj si preberi več…

Preberite si še članek na temo katere majice so kakovostne in so na voljo po ugodnih cenah. Več o tem če kliknete na povezavo.