Versonel je eden najboljših kegeratorjev

Kegerator Versonel VSL155TDSS iz nerjavečega jekla, LCD-zaslon s temperaturo

Če imate radi pivo, je kegerator Versonel VSL155TDSS iz nerjavečega jekla odličen način, da imate v svojem domu na voljo sveže točeno pivo. Kegerator Versonel vam omogoča, da za svoje uživanje pripravite pivo ali kupite sodček od lokalnega distributerja.

Versonel VSL155TDSS je zelo enostaven za uporabo in omogoča nadzor termostata na daljavo. Sprednja plošča je opremljena s LCD-zaslonom za prikaz temperature, ki ga je enostavno prebrati, zato ste lahko prepričani, da se vaše pivo ohlaja na pravih temperaturah.

Vključene posebne funkcije

  • LCD-zaslonu s prikazom temperature
  • Enojni črni pivski stolp
  • Varčuje s prostorom
  • Kapaciteta: 170 litrov
  • Nastavitev temperature – sega od 0 do 4 stopinj Celzija
  • 4 odstranljiva kolesa z zavorami
  • 2-delni pladenj za kapljice iz nerjavečega jekla
  • Lahko se enostavno pretvori v standardni hladilnik

OPOMBA: Pivo in plin nista vključena

Versonel ve, kakšnega okusa je hladno pivo. Zato ima Versonel VSL155TDSS LCD-zaslon z preprosto nastavljivim termostatom v razponu od 0 do okoli 4°C, za popolnoma ohlajeno pivo vsakič, ko uporabite pipo.

Pretvorba v standardni hladilnik

Versonel VSL155TDSS lahko po želji preprosto pretvorite v standardni hladilnik. Ta vsestranski kegerator je ima dve notranji polici, tako da lahko shranite vašo domačo pivo ali najljubše pivo v steklenici.

Elegantna črna površina z vrati iz nerjavečega jekla

Sodoben Versonel VSL155TDSS dopolni vsak dekor z elegantno črno površino in vrati iz nerjavečega jekla. Enostavno se čisti in izgleda odlično v zaprtih prostorih ali zunaj.

Hrani sodčke različnih velikosti

Če potrebujete vsestranskost, ne iščite dalje. Versonel VSL155TDSS lahko hrani sodčke različnih velikosti, od standardnih sodčkov do ponija. Če uživate v domačem pivu na nedeljsko popoldne ali prirejate zabavo, bo ta kegerator poskrbel za vas.

Kromirana zaščita za pipo in pladenj za odcejanje

Versonel VSL155TDSS ima kromirano ograjo, pladenj za odcejanje in visok stolp za polnjenje vrčkov z ledeno hladnim pivom. Pipo lahko uporabljamo z eno roko in polnimo en vrček naenkrat z idealno količino pene.

Kegerator Versonel VSL155TDSS vam omogoča, da za vaše uživanje pripravite lastno pivo ali kupite sodčke od vašega lokalnega distributerja. To je odlično darilo za vsakega prijatelja ali ljubljeno osebo, ki uživa v prirejanju zabav, poskušanju novih piv ali ima nekaj sostanovalcev, ki samo radi pijejo! To še posebej velja, če ste omejeni z denarjem in poznate nekoga, ki rad prireja zabave s sodčki polnih velikosti.