Ustvarite romantično atmosfero z LED reflektorji

Romantično vzdušje na vašem vrtu ali verandi lahko ustvarite tudi s taktično postavljenimi LED reflektorji. Slednje namestite na več različnih lokacij okoli verande oziroma vrta in jih usmerite v določeno točko. Na ta način boste tudi ponoči v dobri družbi brezskrbno uživali na prostem. Namestite na primer tri luči okoli mize oziroma prostora za druženje in jih usmerite v določeno točko. Tako boste lahko kartali, igrali družabne igre in pili vino tudi pozno v noč.

Prednosti LED svetil

LED reflektorji svetijo šestkrat močnejše in intenzivnejše od klasičnih žarnic z nitko in dvakrat bolj od fluorescenčnih sijalk. Za vse ekološko ozaveščene posameznike so LED sijalke odličen nakup, saj porabijo več kot pol manj električne energije od drugih vrst žarnic. Imajo tudi veliko daljšo življenjsko dobo, saj dosegajo tudi 12 do več let. Ne vsebujejo škodljivih primesi, kot je živo srebro, so enostavne za recikliranje in niso toksične do okolja.

Brezskrbna uporaba na prostem

LED reflektorji so odlični za uporabo na prostem, saj uspešno kljubujejo vsem vremenskim razmeram. Za razliko od klasičnih žarnic in fluorescenčnih svetilk, so odporne na nizke in visoke temperature. Vlaga, dež in sneg jih ne poškodujejo. Ustvarjajo izjemno kvalitetno in močno svetlobo z zelo nizko porabo električne energije. Takoj po vklopu zasijejo s polno intenzivnostjo in ne potrebujejo dolgega časa za segrevanje na delovno temperaturo. Žarnice so veliko bolj obstojne, trdožive in imajo za razliko od ostalih vrst sijalk dolgo življenjsko dobo.

Brez pregrevanja in ustvarjanja toplote

Večina energije, ki jo ustvari LED žarnica, se spremeni v svetlobo, medtem, ko se klasične žarnice izjemno segrejejo in vas lahko opečejo. LED sijalke ustvarijo močno svetlobo, brez skrbi o pregrevanju ali poškodovanju ohišja luči. Združljive so tudi s senzorji gibanja, kar pomeni, da se bodo prižgale, čim zaznajo vaš prihod domov. Idealne so za namestitev pred vhod in okoli hiše, kjer se najpogosteje gibate ponoči.

 

.