Trebamto.hr

Tko smo mi?

Glavna misija Trebamto: najatraktivnije ponude u vašem gradu.

Trebamto je internetski servis pokrenut od strane mladog i ambicioznog tima s jasnim ciljem: Spojiti interesa potrošača i naših partnera te na najbolji način potrošačima ponuditi najjeftinije, ali iznimno kvalitetne usluge, a našim partnerima omogućiti promociju vrijednu desetke tisuća kuna kroz dovođenje velikog broja klijenata koje će na temelju kvalitetno pružene usluge pretvoriti u stalne klijente.
Trebamto svoj put započinje okupljanjem potrošača i partnera na području grada Zagreba, a ubrzo i stanovnici ostalih dijelova Hrvatske mogu očekivati vrlo primamljive i zanimljive ponude na svom području od strane naših partnera

Ovdje možete pronaći odgovore na česta pitanja.

Kako se registrirati na Trebamto?

U gornjem desnom kutu stranice nalazi se opcija REGISTRIRAJ SE. Kliknite na nju i pratite daljnje upute koje će Vam omogućiti da se registrirate na stranicu. Nakon što ste registrirani i ulogirani, više Vas ništa ne sprečava da obavite kupnju neke od aktivnih ponuda na Trebam to.

Na koje sve načine je moguće obaviti kupnju?

Kupnju je moguće obaviti internet bankarstvom, kreditnom karticom ili općom uplatnicom. Ako zatražite opću uplatnicu, nakon što je preuzmete bitno je izvršiti uplatu do vremena koje je navedeno na općoj uplatnici.

Da li je plaćanje kreditnom karticom sigurno?

Plaćanje kreditnom karticom je u potpunosti sigurno i nemate razloga za brigu jer Trebamto zadovoljava sve kriterije koji su potrebni za sigurnu kupnju putem kreditne kartice.

Kada se ponuda na Trebamto smatra uspješnom?

Ponuda se smatra uspješnom nakon što korisnici kupe minimalno dogovoreni broj kupnji s partnerom te se na stranici nalazi obavijest kako je kupnja uspješna te da je ostvaren minimalan broj kupnji kako bi ponuda bila uspješna.

Što se događa ako ponuda ne uspije?

U tom slučaju se prodaja poništava, a svima koji su dotad uplatili uslugu ili proizvod novac se vraća bez ikakvih dodatnih troškova.

Nakon koliko vremena dobivam potvrdu o kupnji?

Nakon što ponuda završi, svi koji su uplatili za proizvod ili uslugu na mail dobivaju kupon koji nakon što isprintaju koriste kao dokaz o uplati s kojim imaju pravo izvršiti kupnju na prodajnom mjestu partnera za proizvod ili uslugu koja je bila uključena u akciju.

Koliko vremena vrijedi kupon?

Na svakom kuponu se nalazi rok iskoristivosti, odnosno rok u kojem kupac ima pravo iskoristiti kupnju po promotivnoj cijeni.

Kako do svih informacija koje me zanimaju o ponudi?

Osim podataka koji se nalaze na webu, postavljanjem pitanja i komentiranjem ponude možete dobiti odgovore na sva pitanja i detalje koji Vas zanimaju, a Trebamto tim u suradnji s partnerom će Vam u što kraćem vremenskom periodu dati odgovor na vaše pitanje.