Toplice Zreče vključujejo termalni park, wellnes in športno rekreacijske zmogljivosti

Zreške toplice se nahajajo pod južnimi obronki Pohorja v zgornjem delu Dravinjske doline. Značilnost okolice je zelo razgiban relief, ki sega od slabih štiristo do preko tisoč petsto metrov nad morjem. Zreške toplice koristijo bogata nahajališča zdravilne vode v globinah zemlje, blagodejno delujejo na številne bolezni, obolenja in zdravstvene težave. Obiskovalcem toplice Zreče nudijo poleg kopanja v termalnih baznih z prilagodljivo temperaturo tudi številne druge storitve. To so storitve športno rekreacijskega centra, wellnes centra, zdravstvene storitve ter gostinsko turistične storitve.

 

Za Zreške toplice bi lahko torej rekli, da so vsi obiskovalci v dobrih rokah. Obisk je mogoče prilagodit individualno ali pa se odločimo za nekatere vnaprej pripravljene aranžmaje, ponudbe in pakete. Individualna ponudba je zanimiva za vse, ki natančno vedo kaj hočejo ali imajo dobro predstavo o vseh razpoložljivih možnostih. Vnaprej pripravljeni aranžmaji, ponudbe in paketi pa so tisto, kar toplice na podlagi svojih izkušenj razumejo kot najboljše za obiskovalce.

Pozimi tako veliko ljudi smuča, zato takšnim obiskovalcem dodajo ponudbo smučišča Rogla ter številne druge storitve zdraviliško športno rekreacijskega centra. Poleti se gibamo na prostem na razne načine, temu primerno toplice poskrbijo za dobro oskrbo z gostinsko turističnimi storitvami, označenimi kolesarskimi in pohodnimi potmi ter storitvami wellnes centra.

Veliko gostov želi tudi preprosto preživeti prijeten vikend ali počitnice, toplice mu izbiro olajšajo s številnimi vnaprej pripravljenimi aranžmaji in paketi za takšne zahteve. Združeno imamo lahko kopanje v termalnih bazenih, prevoz na smučišče, savne, hotelski in rekreacijski animacijski program ter polpenzion. Zimske počitnice imajo dodano dnevno smučarsko vozovnico, hrambo smučarske opreme, ugodnejše koriščenje fitnesa. Zanimiv je tudi paket, ki združuje smučanje in toplice. Združuje smučarsko vozovnico, možnost hranjenja opreme, prevoz na smučišče ter razvajanje v savna vasi, fitnesu ter termalnem bazenu.

Toplice so tradicionalna možnost sproščanja ter izboljšanja zdravstvenega stanja.

https://www.terme-zrece.eu/si/

Preberite si članek o tem, da je psihoterapija Ljubljana zelo iskan pojem na spletu.