Privoscite.si

Kako deluje Privoščite.si?

Skoraj vsak dan vam zagotavljamo ekskluzivno, izjemno, edinstveno in neponovljivo ponudbo z najugodnejšo možno ceno v Sloveniji in popustom do 90 %!

Da bi bila ponudba uspešna, mora biti prodana v minimalnem, vedno sproti določenem številu, ki bo zagotovilo obljubljen popust. Šele takrat, ko se zbere dovolj kupcev, se ponudba vsem zaračuna. Istočasno vsi kupci dobijo tudi kupon, ki je dokazilo o plačilu. Kupljen kupon najdete v vašem profilu in si ga preprosto natisnete (natisnete ga lahko šele PO izteku ponudbe na portalu, pred tem bo neaktiven oziroma rezerviran).

Če ponudba zaradi premalo prodanih kuponov ni uspešna, vas sodelovanje seveda nič ne stane!

Ponudba, objavljena v petek, traja do ponedeljka. Pri vsaki ponudbi je pod gumbom »kupi« odštevalnik, ki meri čas trajanja ponudbe. Unovčitev kuponov pred tem ni možna, razen izjemoma.

Lahko bi rekli: kolikor denarja, toliko glasbe in plesa. S to razliko, da je pri nas plesa veliko, glasba pa glasno živahna za veliko manj denarja…

Torej, PRIVOŠČITE SI, uživajte, plačajte pa manj! In bodite radodarni. Zaupajte našo spletno stran vsem vašim znancem, prijateljem, sorodnikom in tudi njim PRIVOŠČITE užitke po najugodnejši možni ceni v Sloveniji!

Privoščite si več – za manj denarja tudi vi!

Incoming search terms: