Qualia je eden najdražjih nootropikov na trgu

Vem, da je Qualia eden najdražjih nootropikov na trgu, vendar ne pozabite na 42 sestavin, ki opravičujejo ceno.

Pogosta vprašanja o Qualii

Ali lahko 2. korak naredim pred 1. korakom?

Močno vam priporočamo, da zjutraj najprej vzamete prvi korak, da boste lahko ves dan izkoristili njegove prednosti. To tudi zagotavlja, da imajo spodbujevalni učinki 1. koraka dovolj časa, da pred spanjem prenehajo delovati. Če se to ni zgodilo in ste najprej uporabili 2. korak, se prvi korak najbolje absorbira na prazen želodec, zato vam priporočamo, da počakate, da se pred začetkom 1. koraka želodec izprazni.

So sestavine v Qualii organske?

Zaradi vrste sestavin, ki so potrebne za izdelavo nootropikov, kot je Qualia, po našem najboljšem vedenju ni nobenih nootropikov, ki bi bili popolnoma organski.
Vendar, ker skrbimo za kakovost in varnost Qualie, uporabljamo veliko sestavin, ki so organske narave in naš izdelek je narejen v objektu, ki ima certifikat organske proizvodnje. Uporabljamo vse sestavine, ki so na voljo v “organski” obliki.

Kakšen je priporočeni odmerek Qualie?

Standardni priporočeni odmerek Qualie: 3 kapsule iz 1. koraka in 6 kapsul iz 2. koraka se vzame z destilirano vodo, ki se jemlje v ciklusu 5 dni + 2 dni prosto. Steklenička iz 1. koraka vsebuje 66 kapsul, steklenička 2. koraka pa vsebuje 132 kapsul. To vam bo zadostovalo za celoten mesec.

Struktura vsakega posameznika je seveda edinstvena in nekateri uporabniki ugotavljajo, da je povečanje ali zmanjšanje standardnega odmerka ključno za optimizacijo učinkov za njihove individualne potrebe. Če standardni odmerek ne ustreza vašim potrebam, spodbujamo eksperimentiranje in prilagajanje odmerka, da bi našli optimalni vnos.