Preprosto podaljševanje las s tape it trakovi

Končno se lahko za podaljševanje las odločijo tudi tista dekleta, ki imajo sicer krhke in lomljive lase, saj jim tape it podaljški ne bodo uničili las! Kot lahko že same sklepate, se tej podaljški zalepijo na lase, a kljub temu ne obremenjujejo vaših naravnih las.

Podaljševanje las s tape it trakovi je oblika trajnega podaljševanja las, ki zdrži tudi od 5 mesecev, zato je primeren za tista dekleta, ki se jim ne da ukvarjati s clip on podaljški ali pa ne želijo svojih las obremenjevati s keratinskimi čepki ali silikonskimi obročki. Te podaljške se običajno zalepi 1 cm stran od lasišča, med samo nošnjo podaljškov pa je te treba zaradi rasti vaših naravnih las večkrat prelepiti, vendar je lepilni trak pa namenjen večkratni uporabi in če ste pri tem vestne in dosledne, lahko en trak las uporabite tudi do 5-krat!

Lasne trakove odlepimo na zelo enostaven način, saj jih preprosto popršimo s posebnim odstranjevalcem lepila in počasi odlepimo. Po tem je priporočljivo, da si tudi lase umijemo s šamponom, ki smo mu dodale nekaj kapljic odstranjevalca, saj s tem zagotovo, odstranimo vse ostanke lepila.

Podaljševanje las z omenjenimi trakovi je lahkozelo hitro opravljeno (pri frizerki cca. 30 do 45 min), trakovi so popolnoma neopazni, saj so debeli komaj slab milimeter, široki pa so do 4 cm. Po končanem postopku vam frizerka vaše podaljške tudi postriže na želeno obliko in vaš nov, seksi videz je gotov!

Tukaj pa najdeš vse o različnih lasnih podaljških.