Prenosljiva posteljica

Kje spi vaš dojenček? Ste poskrbeli za super udobno in seveda lepo otroško posteljico? Kaj pa, ko se kam odpravljate? Kje spi vaš otrok? Med vami v postelji? Mogoče pa ste se odločili za odlično rešitev, kateri pravimo kar prenosljiva posteljica? Vsekakor gre za odlično rešitev in kar je zelo pomembno, udobno rešitev. Namreč, dojenčku želimo miren in varen spanec, ne predstavljamo si, da bi ga postavili »kar nekam na tuje«. Želimo, da je na »svojem« in na poznanem in zato so prenosljive posteljice odlična rešitev.

Odlično je pa najbolj to, kar nam sicer že besedna zveza pove, da gre za prenosljivo stvar. To pomeni, da je enostavna za sestavit in ponovno razstavit. In, ker so tako praktične niti ne zasedejo veliko prostora. Ne predstavljamo, pa si, da bi morali s seboj prevažati standardno posteljico za otroka, kajne? Seveda ne, zato so prenosljive posteljice v tem primeru najboljša možna rešitev, ki lahko reši problem s spanjem našega malčka. Ta bo v svojem varnem zavetju, v posteljici, v kateri se mu skorajda ne more nič hudega zgoditi.

Prenosljiva posteljica je predvsem uporabna na potovanjih, služi pa lahko tudi recimo za igro. Če želimo otroka za nekaj časa postaviti na varno, tako, da onemogočimo padce in druge nevšečnosti, je tudi za to ta posteljica kot nalašč. Ker pa je lahka, jo lahko mirno in enostavno prenašamo iz prostora v prostor, brez velikega napora.

Nekoč si morebiti niti nismo predstavljali, da bomo s seboj nosili otroško posteljico, sedaj pa si skoraj brez nje ne znamo predstavljati potovanja. Sicer resda prenosljiva posteljica ni nujna, pa vendar je zelo dobrodošla in praktična. Dandanes so na voljo že po izredno ugodnih cenah in je tako nakup lahko tudi enostaven in hiter saj so na voljo v že bolje založenih spletnih trgovinah z otroško opremo. Vse za otrokovo varnost in mirne noči staršev.

Če je vaš avto premajhen lahko za prevoz prenosljive posteljice uporabite storitev najem kombija.