Prednosti selitve s selitvenim servisom

9775b38c6f8aa95668c5ba25f8421560

Profesionalni selitveni servisi vam pomagajo priti do vašega novega domovanja hitreje, ceneje, varneje, neboleče in brez stresa. Kakšne so torej vse prednosti koriščenja storitev selitvenega servisa?

  • Če upravljanje s časom ni vaša močna lastnost vam selitveni servis zelo olajša delo. Sestavi vam namreč urnik prihoda in odhoda z vsemi podrobnostmi selitve. Tudi če ste v tem dobri in ste prepričani, da bi znali sami pravilno organizirati selitev, vam pogostokrat lahko spodleti zaradi pomanjkanja izkušenj in vse potrebne opreme.
  • Predstavniki selitvenega servisa vam pomagajo pri organizaciji celotnega procesa od začetka do konca.

  • Izkušeni selitveni servisi tudi vedo kako ravnati s stvarmi s katerimi bi sami lahko imeli velike težave. Naprimer kako pazljivo in natančno preseliti težko in dragoceno pohištvo.
  • Selitveni servisi velikokrat ponujajo tudi kritje v primeru izgube ali poškodovanja stvari, kar ob selitvi v lastni režiji težko zagotovite. To predstavlja veliko prednost v primerjavi s samoselitvijo.
  • Selitveni servis vam lahko zagotovi primerno embalažo za vaše stvari, katere tudi zapakira, primerno označi in uredi namesto vas. Vedo tudi kako sortirati stvari. Pravilno pakiranje in sortiranje je namreč izjemno pomembno za preprečevanje poškodb, kakor tudi za bolj organizirano in hitrejšo selitev. Ena izmed največjih in najpomembnejših prednosti selitvenih servisov je namreč zagotavljanje varnosti za stvari, ki jih selite.
  • Selitveni servisi vam priskrbijo strokovnjake, ki so vajeni fizičnih in psihičnih naporov ob selitvi in vas zato prikrajšajo za glavobole, bolečine v križu in škodo. Prav tako pa posedujejo vso potrebno opremo, ki je potrebna za nemoteno in hitro selitev in bi jo sami le stežka zagotovili.
  • Tudi če imate ob selitvi v lastni režiji zagotovljeno pomoč sorodnikov in prijateljev vam selitveni servis ponavadi zagotovi hitrejšo, cenejšo in varnejšo selitev. Iz izkušenj namreč vedo kako naprimer obračati in premikati predvsem večje kose, da jih brez težav premaknejo skozi vsa vrata in hodnike vašega starega stanovanja.
  • Selitveni servis vam pogosto lahko ponudi tudi skladiščenje stvari, poskrbi pa tudi za vaše osebno vozilo v primeru, da vaše novo domovanje še ni pripravljeno za vselitev, vaše staro domovanje, kakor tudi garažo, pa morate zaradi določenih razlogov že zapustiti.
  • In nenazadnje selitveni servis vam zagotovi, da je selitev prijetna in udobna. Kliknite tukaj za obisk strani zanesljivega selitvenega servisa.