Podaljševanje las z microring podaljški

Če se odločimo za podaljševanje las na način microring, se moramo napotiti tudi do frizerja, ki nam bo te podaljške vstavil v naše lase. Ta način podaljševanja las z microring podaljški je namreč kar precej zahteven za začetnike, saj je potrebno veliko časa in spretnosti, da se podaljške namesti na naše lase. Ker so microring podaljški sestavljeni iz več manjših šopov las, je postopek precej dolgotrajen. Zato je dobro, če si ob nakupu takšnih lasnih podaljškov priskrbimo tudi strokovnjaka, ki bi nam pomagal pri podaljšanju las in ustvarjanju pričeske.

Najprej je potrebno pravilno razporediti lasne podaljške tako, da so razporejeni čez celotno glavo, zato moramo vedeti, koliko lasnih podaljškov potrebujemo in jih toliko tudi nakupimo. Potem pa je treba lasne podaljške tudi namestiti, namestimo pa jih s pomočjo microring igle, s pomočjo katere potegnemo čopke las skozi microring elastiko. Zato za podaljševanje las z microring podaljški potrebujemo kar nekaj dodatnih pripomočkov, to so klešče za microring podaljševanje las, obročki microring, igla in pa elastika oziroma microring zanka.

Če pa za namestitev lasnih podaljškov na način microring ne želimo porabiti preveč denarja, pa se lahko sami naučimo te tehnike ali pa se namesto nas nauči prijateljica, ki bi nam lahko podaljšala lase. Na spletu obstaja veliko različnih posnetkov, ki kaže, na kakšen način se microring podaljški namestijo. Če si ogledamo nekaj posnetkov in najprej le poskusimo podaljšati nekaj šopkov las, hitro vidimo, da si z nekaj vaje to lahko naredimo tudi sami. Vendar pa je za to potrebno kar nekaj časa in potrpežljivosti.