Podaljševanje las v ombre stilu

Če si modno ozaveščena, si gotovo že slišala za modni ombre stil barvanja las, kjer so konice las, za razliko od zgornjega dela glave, pobarvane v svetlejše odtenke, s čimer je končni efekt zanimivo barvno prelivanje, ki mimogrede tudi zmanjša obiske pri frizerju, saj je narastek veliko manj očiten. Če si ne želiš uničevati las z barvanje, si to poletje privošči lasne podaljške v ombre stilu, ki si jih na zelo preprost način spneš s tvojimi pravimi lasmi!

Podaljševanje las v ombre stilu obsega bogato paleto različnih barvnih kombinacij: od naravnih barv, kjer je ustvarjen vtis, da je lase posvetilo sonce, do bolj kontrastnih kombinacij svetlih in temnih barv. Za tiste najbolj drzne pa vam je na voljo podaljševanje las v najbolj norih fluorescentnih odtenkih. Izbira je popolnoma vaša, da pa boste z odločitvijo zadovoljne, vseeno pretehtajte vaš stil življenja in oblačenja ter preden se odločite za barvno kombinacijo, ki je izven vašega področja udobja, premislite, ali jo boste na koncu res nosile. Podaljške, ki si boste izbrale, vam lahko vaš frizer tudi ostriže tako, da se bodo popolnoma uskladili z vašo obstoječo pričesko, zato so skrbi, da bi vaš celoten izgled na koncu izpadel preveč umetno, popolnoma odveč.

To podaljševanje las je tudi izjemno enostavno za uporabo, saj si podaljške enostavno spnete na lasišče, na voljo pa so vam tako v sintetični kot naravni kombinaciji. Ker se poletje neizbežno bliža, še danes pobrskajte za popolno kombinacijo ombre stila, ki bo dopolnil vašo celostno podobo!