noreponudbe.si

Kako deluje NorePonudbe.si

NorePonudbe.si je spletni portal, ki omogoča skupinsko kupovanje zelo privlačnih ponudb, znižanih tudi do 90%.

Da bi ponudba uspela, je potrebno prodati minimalno število kuponov. Ko se zagotovi minimalno število prodanih kuponov, ponudba uspe, vam pa se zaračuna ponujena ponudba in na vaš e-poštni naslov pošlje NorePonudbe.si kupon. V kolikor ponudba ne uspe, vas vaše sodelovanje pri ponudbi ne stane ničesar.

NorePonudbe.si deluje tako, da promovira vašo ponudbo, kajti vsak dan na NorePonudbe.si objavimo vsaj eno neverjetno ponudbo, namenjeno našim članom in vsem ostalim, ki živijo v Sloveniji ali jo nameravajo obiskati. Naši člani kupujejo svoje kupone na NorePonudbe.si in mi delimo zaslužek. Tako je naš član postal vaš klient.

Če mislite, da imate kakšno ponudbo, ki bi zanimala naše člane, bo NorePonudbe.si v sodelovanju z vami naredila ponudbo, s katero boste lahko izboljšali poslovanje s promocijo, ki je močnejša od običajnega marketinga.

Ponudba lahko traja samo en dan ali cel teden, mi pa vam zagotovimo veliko število kupcev. Oglas pošljemo vsem članom in koristimo najbolj popularna družabna omrežja ter s tem ustvarjamo virtualno kampanjo.

Ponudba začne veljati, ko je dosežen nivo interesentov, ki je dogovorjen z vami. V nasprotnem primeru je vaše sodelovanje z NorePonudbe.si brezplačno.