Najem kombija – varčna in priročna rešitev

Vem, da so trenutno moderni veliki avtomobili in SUV-ji, ampak sam sem pristaš manjših avtov, ker so enostavni za parkiranje. Sploh če živiš v mestu, kjer parkirnega prostora ni na pretek. Poleg tega imajo manjši avtomobili tudi manjšo porabo, kar je zame še dodaten plus. Ampak včasih večje vozilo vseeno pride še kako prav. V takšnih primerih se odločim za najem kombija. Danes je takšen najem zelo enostavno speljati kar preko interneta in le v nekaj klikih, ponudba pa je tudi zelo velika in pestra. Na voljo so tako tovorni kot potniški kombiji.

Naš mali avto je še premajhen

Včasih se zgodi, da je moj mali osebni avto premajhen za tisto, kar moram prepeljati in bi potreboval kakšno večje vozilo. Recimo pri selitvah, kupovanju pohištva ali kakšnih drugih večjih stvari, ali pa samo za kakšen družinski izlet, kamor bi rad popeljal malo širši družinski krog. Skoraj sem že začel iskati oglase za nakup kakšnega večjega avtomobila, ko sem se lopnil po glavi – jasno, najem kombija!

Ko smo pred dvema letoma prenavljali dnevno sobo, smo kupili nove omare, novo sedežno in še jedilno mizo in stole. Trgovina je sicer ponujala možnost dostave, vendar ne zastonj in z vso kilometrino se je račun občutno povečal. Pa sem za hec pogledal cene za najem kombija in bil prijetno presenečen – cena najema za cel dan je bila namreč smešno nizka. Hitro sem se domenil za najem in od takrat sem še večkrat najel kombi, saj se to vsekakor splača.

S kombijem tudi na izlet

Najem kombija pride prav tudi za kakšne priložnosti. Ko je lani tašča praznovala okroglo obletnico, smo za darilo šli skupaj na družinski izlet na morje. Vseh skupaj nas je bilo osem in namesto z dvema avtomobiloma smo se odpeljali z enim kombijem. Vožnja je bila veliko bolj zabavna, saj smo bili vsi skupaj, pa še prihranili smo denar za gorivo.

Danes na kakšen večji avto še pomislim ne. Najem kombija za kakšen dan ali dva je mnogo cenejši od plačevanja kredita vsak mesec. Moj mali avto mi dobro služi vsak dan, kadar pa potrebujem več prostora, preprosto pobrskam po spletu za oglasi in poiščem nov kombi.