Modne frizure so zelo raznovrstne!

V poplavi tako različnih trendov je skoraj nemogoče izbrati pričesko, ki ne bi bila moderna. Modne frizure so danes lahko kratke ali dolge, valovite, ravne, asimetrične, gladke (polikane), s frufrujem ali brez. Nabor je zares pester in edina stvar, na katero morate paziti, je vaša oblika obraza in seveda vaš način življenja, saj se mora pričeska skladati z njim. To sta dva najbolj pomembna dejavnika pri izbiri nove frizure!

Modne frizure pa niso samo različne oblike in dolžine las, vašo pričesko lahko »posodobite« tudi z novo barvo ali barvnimi prameni. V zadnjih letih je zelo priljubljen ombre način barvanja las, kjer frizerji s posebnimi tehnikami ustvarijo videz prelivanja barve na vaših laseh, ki so po opravljenem tretmaju na konicah svetlejših, pri koreninah pa temnejši. Tak način barvanja pa vam tudi nekoliko zakrije narastek, kar pomeni da redni obiski pri frizerju niso ravno nujni za vzdrževanje ombre videza.

Za izbiro prave modne frizure ne upoštevajte samo trenutnih trendov, temveč tudi vašo naravno strukturo las. Bujni in gosti lasje zahtevajo drugačen način striženja kot tanki in redki lasje in z upoštevanjem tega bo tudi nadaljnja nega vaše pričeske veliko bolj enostavna, poleg tega pa boste z njo tudi veliko bolj zadovoljne in samozavestne. Pri izbiri nove pričeske se zato ne zanašajte samo na fotografije, ki jih boste našle na spletu ali kakšni reviji. Te so vam lahko v veliko pomoč pri izbiri, vendar za končno odločitev upoštevajte vse zgoraj naštete dejavnike in uspeh ter zadovoljstva bosta zagotovljena!