Mnenje o motorni žagi Dewalt DCCS620P1

30-centimetrski meč je odličen za manjše projekte in manjša rezanja lesa, in po našem mnenju je najboljša velikost za električni model, saj ne povzroča prevelike obremenitve motorja (ne da motor ne bi zmogel) in je bolj ekonomična z vidika delovnih ur, ki jih naredimo z enim samim polnjenjem.

Če iščete še manjšo verižno žago, priporočamo, da si preberete naše mnenje o žagi BLACK + DECKER LCS1020. To je žaga s 25-centimetrskim mečem, ki jo proizvaja tudi eno najboljših podjetij.

Brezžična verižna žaga DEWALT DCCS620P1

  • Neverjetno lahka
  • Relativno poceni
  • Zelo trpežna
  • Dobri varnostni mehanizmi
  • Enostavna za vzdrževanje
  • Zmogljiva
  • Brezkrtačni motor je zelo učinkovit

Moč

Ta žaga Dewalt DCCS620P1 popolnoma poniža druge verižne žage. Zahvaljujoč 20V Max bateriji in brezkrtačnemu motorju lahko veriga doseže hitrost do 7 metrov na sekundo. Isti motor ne bo samo proizvedel velike količine energije, temveč bo porabil tudi manj

Veriga

Veriga je model z nizkim povratnim udarcem. V kombinaciji s 30-centimetrskim mečem je dobra za različna dela.

Lahka zasnova

Tehta nekaj manj kot 4kg in je ena najlažjih motornih žag, kar smo jih kdaj videli. To je zelo impresivno za model s 30-centimetrskim mečem, kar pomeni, da boste dobili vse rezalne lastnosti večje žage v kombinaciji z udobjem, pri katerem vam ni treba neprestano dvigovati prevelike teže. Dewalt DCCS620P1 je odlična za rezanje vej ali oblikovanje manjših kosov lesa za kamin. Prav tako je odlična za tiste, ki se ukvarjajo z izdelovanjem podob iz lesa.

Majhna teža prispeva tudi k udobju in nadzoru. V kombinaciji z ergonomskimi ročaji boste pozabili na čas, ki ga porabite za delo s tem orodjem.

Vzdrževanje

Napenjanje verige je opravljeno brez dodatnih orodij; enostavno zavrtite gumb na strani verižne žage. Razen tega ima ta model reden cikel vzdrževanja kot vsi drugi električni modeli. Če boste polnili baterije in mazali verigo, boste dolgo časa uživali v družbi tega orodja.