GroupShop.si

www.groupshop.si

Kako deluje GroupShop

Da bi ponudba bila uspešna, je potrebno zbrati dovolj ljudi, ki ustvarijo skupino na osnovi katere se ustvari popust. Ko se zbere zadostno število uporabnikov, vam bomo ponujeno ponudbo zaračunali in poslali Vaš GroupShop kupon. V nasprotnem primeru pa Vas Vaše sodelovanje pri ponudbi ne stane nič.
KAKO LAHKO ZAČNEM KUPOVATI KUPONE Z POPUSTI NA GROUPSHOP SLOVENIJA?

Če želite kupovati s popustom na www.GroupShop.si, se morate registrirati. Registracija na GroupShop pomeni, da boste vsako ponudbo prejeli na svoj elektronski naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. Namen registracije je da ne izpustite naših ugodnih ponudb. Registracija je popolnoma brezplačna in brez obveznosti. Kadarkoli se lahko tudi enostavno odjavite.

KAKO POTEKA NAKUP na groupshop.si?

Ko pridete na stran www.GroupShop.si kliknete KUPI pri aktualni ponudbi in če bo ponudba zanimiva tudi ostalim, ter boste skupaj dosegli minimalno število prodanih kuponov bo ponudba uspešna. Za večjo verjetnost da bo ponudba postala uspešna, podelite ponudbo vsem svojim znancem in prijateljem, ki bi jih ponudba lahko zanimala. Če je ponudba uspešna, takoj zjutraj po izteku ponudbe Vas na Vašem elektronskem naslovu čaka KUPON, ki ga enostavno natisnite in unovčite po napisanih pogojih na ponudbi.

Incoming search terms: