Kosilnica GreenWorks 25302 – zakaj je tako odlična?

Poleg dolge življenjske dobe ima G- baterija MAX 40V tudi sistem avtomatskega uravnavanja moči GreenWorks. Ta sistem nadzira moč, ki je potrebna za rezanje vaše trate, in ustrezno prilagodi baterijo, da podaljša čas delovanja kosilnice. Poleg tega motor usmerja dodatno energijo v dvojna rezila za hitro rezanje debele trave.

Električna kosilnica ima dve veliki kolesi s premerom 25 cm, ki pripomoreta k enostavnemu manevriranju. To je koristno, zlasti ker kosilnica ni samohodna. Za potiskanje te kosilnice boste morali uporabiti svojo moč. Če je vaše dvorišče sestavljeno iz strmin ali hribov, boste morda želeli razmisliti o drugi električni kosilnici s to funkcijo. Na srečo pa tehta le 20 kg s prazno vrečko.

Brezžična kosilnica G-MAX 40V lahko vašo travo mulči med košnjo, kar dodaja dragocene hranilne snovi nazaj v vašo trato, ali pa uporabite zadnjo vrečko za zbiranje odpadkov. Sistem »airflow«, ki se nahaja na vrečki, vam pove, kdaj je vreča polna, tako da se izognete kakršnemu koli ugibanju o tem, kdaj je potrebno praznjenje.

Najti najboljšo potisno brezžično kosilnico je zastrašujoča naloga zaradi številnih izdelkov na trgu. Nekateri modeli imajo lahkotno in ozko obliko, ki omogoča enostavno manevriranje. Obstajajo tudi modeli, ki zagotavljajo odlične varnostne funkcije, zaradi česar so varnejši za družine z otroki. Toda če iščete zmogljivo brezžično kosilnico, bi lahko bila kosilnica GreenWorks 25302 prava za vas. Ta model je opremljen s številnimi funkcijami, zaradi katerih se razlikuje od drugih. Tukaj je mnenje o kosilnici GreenWorks G-MAX, ki bo poskusilo prikazati pozitivne in negativne rezultate te baterijske kosilnice.